Om

HERMINE & GIBSON

Vår filosofi är att kunna erbjuda kunden livskvalitet genom kombinationen mode - kvalitet - säkerhet. Vi inspireras av det moderna samhället, kombinerat med tidlösa klassiker och utifrån det har vi skapat en serie väskor som är kvinnligt vackra och redo för det tuffa stadslivet.

 

Handväskan är vår trognaste accessoar och vår vision är att kunden skall kunna känna sig komfortabel med vår väska. Lika väl som yttre design skall tillfredsställa sin ägare, är vår ambition att även interiören uppfyller dessa krav. Våra väskor är tillverkade av bästa material, de flesta i italienskt läder samt av skickliga hantverkare, och ingen väska lämnar oss utan att alla säkerhetsdetaljer noga kontrollerats.

 

Charlotte Hermine Klemming är grundare till detta skandinaviska företag utifrån ett eget patent. Bakgrunden till hennes innovation kom efter en tragisk olyckshändelse då en kvinna efter en väskryckning blev så illa skadad att hon senare avled. Charlotte Hermine Klemming insåg att kvinnor i realiteten bär omkring på ett riskfyllt tillbehör, en produkt som kvinnor har svårt att avvara. Efter år av utveckling och teknisk granskning resulterade hennes uppfinning i säkerhetsväskan Boulevardian Bag™. Tillsammans med Antonia Gibson pågår nu ett ständigt nyskapande av design och funktion.

 

Boulevardian Bag är en efterlängtad accessoar och signalerar en ny era för handväskan. En av dess egenskaper baseras på eget patent; en anordning vars förmåga är till hjälp och skydd mot: ryckning, kapning av bärrem samt uppskärning av väska. Med andra ord en skyddande följeslagare utan att påverka dess exteriör. En av flera hemligheter är ett diskret inbyggt larm varvid fokus i första hand riktas mot angriparen och inte individen. – Din Boulevardian Bag är Din!

 

 

Villkor Frågor & Svar

 

 

Hermine & Gibson presents the security handbag Boulevardian, designed by Charlotte Hermine Klemming.

© Hermine & Gibson 2019.